Realizace tiskových výstupů v leasingové společnosti - Simerský, Antonín (2011)
Cílem této práce je navrhnout nové technické ?ešení tiskových výstup? z hlavní podnikové aplikace Fispro ve spole?nosti Societe Generale Equipment Finance Czech Republic s.r.o. Hledání vhodné technologie p?edchází analýza sou?asného stavu. Po výb?ru vhodného kandidáta je popsán konkrétní návrh technického ?ešení s použitím nové technologie. Zpracovány jsou i nutné úpravy ve stávajících systémech i p?evod stávajících formulá?ových šablon do nového formátu.