Realizace tiskových výstupů v leasingové společnosti - Simerský, Antonín; Kunstová, Renata, 1962-; Žižková, Veronika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2011)
Cílem této práce je navrhnout nové technické ?ešení tiskových výstup? z hlavní podnikové aplikace Fispro ve spole?nosti Societe Generale Equipment Finance Czech Republic s.r.o. Hledání vhodné technologie p?edchází analýza sou?asného stavu. Po výb?ru vhodného kandidáta je popsán konkrétní návrh technického ?ešení s použitím nové technologie. Zpracovány jsou i nutné úpravy ve stávajících systémech i p?evod stávajících formulá?ových šablon do nového formátu.
Vedoucí práce: Renáta Kunstová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses