Nasazení technologie MS SharePoint v podniku - Boudek, Tomáš; Kunstová, Renata, 1962-; Kapitán, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2010)
Bakalářská práce je zaměřena na správu podnikového obsahu pomocí technologie společnosti Microsoft. V práci je popsáno nasazení technologie MS SharePoint v nové verzi 2010, nejedná se o verzi SharePoint Server 2010, ale její volně dostupnou obdobu SharePoint Foundation 2010, která je poskytována zdarma. V práci je představena vybraná společnost, její obor působnosti, firemní hierarchie zaměstnanců a oddělení. Je představen aktuálně používaný software i hardware. Dále je v práci představena architektura technologie SharePoint, její hlavní oblasti, stavební prvky, možnosti oprávnění a webové části. Jsou představeny i aplikace podporující lepší správu a konfiguraci celé technologie. Dále jsou představeny hardwarové a softwarové požadavky, a probrány důležité aspekty týkající se nasazení celé technologie. Také je popsáno, co nabízí verze SharePoint 2010 oproti verzi původní. Je vytvořen návrh konkrétních částí webové aplikace. V závěru jsou pak odhadnuty přínosy této technologie pro danou společnost a navrhnuto řešení pro správu podnikového obsahu pomocí technologie SharePoint Foundation 2010. Součástí práce jsou přílohy, kde jsou zaznamenány obrázky týkající se konfigurace daných částí nasazované technologie.
Vedoucí práce: Renáta Kunstová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses