Památky v České Kanadě jako východisko pro rozvoj cestovního ruchu ve vztahu k JHMD - Krčil, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Syrovátka, Oldřich; Pokorný, Pavel, 1952- (2011)
Práce je zaměřena na zjištění povědomí o České Kanadě a Jindřichohradeckých místních drahách v hlavním městě. Teoretická část je věnována cestovnímu ruchu, přírodnímu a kulturnímu dědictví a marketingovému výzkumu a komunikaci. Praktická část je zaměřena na dotazníkové šetření s cílem zjistit jaké je v Praze povědomí o JHMD a České Kanadě. Zároveň se zabývá soupisem významných památek a zajímavostí ve spádové oblasti Jindřichohradeckých úzkokolejek. Celá praktická část slouží jako podklad pro zlepšení marketingové komunikace a rozvoj cestovního ruchu ve vztahu k JHMD.
Vedoucí práce: Oldřich Syrovátka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2011
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2011
Keywords: cestovní ruch; marketingová komunikace; marketingový výzkum; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; tourism; communication in marketing; marketing research; bachelor's theses