Možnosti daňové optimalizace - Batistová, Petra; Vopátek, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Kozlová, Taťána (2011)
Práce se zaměřuje na daně a daňový systém v České republice
Vedoucí práce: Jiří Vopátek
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2011
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2011
Keywords: daně; optimalizační metody; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; taxation; optimization methods; bachelor's theses