Podmínky pro zajištění kvality služeb ve vybraných domovech pro seniory - Hlavová, Anna (2011)
Bakalářská práce se zabývá studií kvality pobytových služeb pro seniory. Hlavním úkolem je zmapování současné situace vybraných zařízení v regionu Jindřichohradecka, a to především s ohledem na nabídku jejich služeb, strukturu klientů a významné problémy, se kterými se tato zařízení potýkají.