Podmínky pro zajištění kvality služeb ve vybraných domovech pro seniory - Hlavová, Anna; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Syrovátka, Oldřich; Barvínková, Martina (2011)
Bakalářská práce se zabývá studií kvality pobytových služeb pro seniory. Hlavním úkolem je zmapování současné situace vybraných zařízení v regionu Jindřichohradecka, a to především s ohledem na nabídku jejich služeb, strukturu klientů a významné problémy, se kterými se tato zařízení potýkají.
Vedoucí práce: Oldřich Syrovátka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2011
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2011
Keywords: sociální služby; senioři; domovy pro seniory; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; social service; older people; homes for the aged; bachelor's theses