Návrh a implementace aplikace pro podporu vrátnice - Kovář, Martin; Buchalcevová, Alena, 1958-; Tichý, Vladimír, 1953-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2011)
Cílem práce je návrh a implementace aplikace na podporu kolejní recepce. K tomu je potřeba analyzovat procesy a potřeby obsluhy, definovat požadavky a poté navrhnout řešení. Práce se nejdříve věnuje analýze prostředí a procesů, následuje definice požadavků a jejich analýza. Dále se zjišťuje, jestli již neexistuje vhodná aplikace. Takováto aplikace je nalezena a analyzována. Chybějící funkcionalita je nahrazena novou aplikací. Návrh a implementace aplikace je popsán v závěrečné části práce. Výsledkem práce je aplikace, která může být společně s nalezenou aplikací použita pro potřeby obsluhy recepce.
Vedoucí práce: Alena Buchalcevová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses