Metody a způsoby řízení projektů zaměřených na Change Management - Kubíček, Milan; Chocholatý, Drahomír, 1950-; Hřebíček, Vladimír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2011)
Práce se věnuje řízení projektů, které se zaměřují na zavedení transformačních změn v organizacích. První část práce pokrývá terminologii a definici change managementu. Následně přibližuje vazbu projektového a change managementu. Dále jsou analyzovány metodiky od Prosci, Kottera a GE Change Acceleration process (CAP). Na závěr je vybrána metodika pro praktickou část práce. Praktická část práce obsahuje popis a příklady užití nejčastějších CAP nástrojů a případovou studii. V případové studii je popsáno řízení konkrétního projektu, který je zhodnocen z hlediska CAP metodiky.
Vedoucí práce: Drahomír Chocholatý
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses