Virtuální sítě pro propojení domácností a komunit - Mirsha, Yevgen; Pavlíček, Luboš; Kališ, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2011)
Tato práce se zabývá popisem a analýzou vVirtuálních komunitních sítí, tvořených pomocí softwarových řešení, a za účelem propojení domácnosti a komunity. V práci se zkoumají případy, pro jejichž řešení kterých se takové sítě budují, základní elementy a principy fungováaní virtuálních komunitních sítí, krátce se probírají dostupná softwarová řešeníé pro domácí uživateleé softwarové řešení, a porovnávají se z tohoto seznamu vybranáé s tohoto seznamu VPN řešení, pomocí kterých, dle názoru autora prácei, by potenciální uživatel by mohl postavit virtuální komunitní síť mezi sebou a svými známými. Konkrétně se jedná o TeamViewer, Gbridge a SocialVPN.
Vedoucí práce: Luboš Pavlíček
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses