Analýza pluginů použitých v organizaci CTVS v redakčním systému WordPress - Vašíčková, Tereza; Pavlíčková, Jarmila, 1969-2024; Marešová, Zdena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2010)
V organizaci je stále důležitější zavést prezentování informací pomocí webových stánek a dát webu přehledný způsob zobrazení. K tomu je nejjednodušší používat redakční systém, do kterého můžeme implementovat pomocné moduly neboli pluginy, které nám zefektivňují či zjednodušují práci s vkládáním dokumentů, dat a informací na web, ale zároveň nám napomáhají k požadovanému zobrazení. A právě analýzou pluginů v organizaci CTVS v redakčním systému WordPress bych se chtěla věnovat v mé bakalářské práci. Součástí práce je stanovení požadavků na web s používaným redakčním systém WordPress v organizaci CTVS. V mé práci bych chtěla docílit vyhodnocení analýzy všech nainstalovaných pluginů, navrhnout řešení a rozhodnout, které pluginy jsou pro CTVS prospěšné natolik, aby byly v redakčním systému uloženy a používány, popřípadě navrhnout odstranění nepotřebných nepoužívaných pluginů.
Vedoucí práce: Jarmila Pavlíčková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses