Stav trhu v oblasti Enterprise Information Integration - Dohnal, Tomáš (2011)
Diplomová práce se zabývá tématem z oblasti integrace informací. Cílem práce je charakterizovat trh s IT prostředky, které se orientují na podporu Enterprise Information Integration. Abych cíle dosáhl, tak bude nejprve představena oblast EII. Výsledky budou sloužit k formulaci kritérií, které umožní analyzovat trh s těmito IT prostředky. Na základě formulovaných kritérií bude následně zhodnocen trh s prostředky a specifikovány jeho klíčové charakteristiky. Přínos této práce spočívá v podání uceleného popisu problematiky EII.