Stav trhu v oblasti Enterprise Information Integration - Dohnal, Tomáš; Gála, Libor, 1965-; Pour, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2011)
Diplomová práce se zabývá tématem z oblasti integrace informací. Cílem práce je charakterizovat trh s IT prostředky, které se orientují na podporu Enterprise Information Integration. Abych cíle dosáhl, tak bude nejprve představena oblast EII. Výsledky budou sloužit k formulaci kritérií, které umožní analyzovat trh s těmito IT prostředky. Na základě formulovaných kritérií bude následně zhodnocen trh s prostředky a specifikovány jeho klíčové charakteristiky. Přínos této práce spočívá v podání uceleného popisu problematiky EII.
Vedoucí práce: Libor Gála
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses