Jednoduchý informační systém pro základní a střední školy - Kormaňák, Tomáš; Pecinovský, Rudolf, 1954-; Buchlák, Peter; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2011)
Předmětem této práce je vývoj informačního systému pro evidenci studijních výsledků studentů základních a středních škol a online zpřístupnění těchto výsledků rodičům. První část se zabývá průzkumem současné nabídky existujících aplikací na trhu a jejich vlastností s důrazem na způsob jakým jsou tyto aplikace poskytovány. Druhá část práce se pak zaměřuje na návrh a vývoj jednoduchého informačního systému, který je alternativou robustním aplikacím. Důraz je kladen především na jednoduchost aplikace a jejího používání. Vytvořená aplikace je navržena na poskytování způsobem Software as a service a umožnuje tak jednoduché zavedení.
Vedoucí práce: Rudolf Pecinovský
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses