Fenomén sociálních her - Pejšek, David (2011)
Cílem práce je definovat principy a vytvořit principální model takový, který je schopen vysvětlit ziskovost sociálních her nasazovaných v prostředí sociální sitě Facebook a jehož vhodnou implementací lze tuto ziskovost podpořit.