Správa dokumentů v malé výrobní společnosti - Smolík, Viktor (2011)
Efektivní správa dokumentů je jedním ze stěžejních problémů každé společnosti. Díky ní se zvýší efektivita práce, sníží se náklady a tím se zvýší i rentabilita společnosti. V této bakalářské práci autor analyzuje správu dokumentů v malé výrobní firmě, která se zabývá výrobou a prodejem textilních výrobků, a následnou jejich optimalizaci. Společníci autorovi práce dovolili udělat analýzu a návrh optimalizace jejich řešení, protože si uvědomují, že současná situace je neefektivní.