Správa dokumentů v malé výrobní společnosti - Smolík, Viktor; Kunstová, Renata, 1962-; Fortinová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2011)
Efektivní správa dokumentů je jedním ze stěžejních problémů každé společnosti. Díky ní se zvýší efektivita práce, sníží se náklady a tím se zvýší i rentabilita společnosti. V této bakalářské práci autor analyzuje správu dokumentů v malé výrobní firmě, která se zabývá výrobou a prodejem textilních výrobků, a následnou jejich optimalizaci. Společníci autorovi práce dovolili udělat analýzu a návrh optimalizace jejich řešení, protože si uvědomují, že současná situace je neefektivní.
Vedoucí práce: Renáta Kunstová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses