Fungování penzijního připojištění se státním příspěvkem v kontextu reformy penzijního systému - Šormová, Kateřina (2011)
Bakalářská práce se zabývá fungováním současného doplňkového systému důchodového pojištění a plánovanou reformou penzijního systému. Práce vystihuje základní principy fungování penzijního připojištění v ČR, analyzuje hospodaření penzijních fondů a popisuje návrh důchodové reformy.