Fungování penzijního připojištění se státním příspěvkem v kontextu reformy penzijního systému - Šormová, Kateřina; Klazar, Stanislav, 1974-; Teklý, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Bakalářská práce se zabývá fungováním současného doplňkového systému důchodového pojištění a plánovanou reformou penzijního systému. Práce vystihuje základní principy fungování penzijního připojištění v ČR, analyzuje hospodaření penzijních fondů a popisuje návrh důchodové reformy.
Vedoucí práce: Stanislav Klazar
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses