Postkontraktační chování vybraných obcí - Charvát, Ondřej (2011)
V této práci se budu zabývat poskontraktačním chováním vybraných obcí. Jde o problematiku spojenou s uzavíráním smluvních vztahů mezi veřejnými zadavateli a dodavateli a následným chováním mezi těmito subjekty. Základem práce je sběr a analýza dat o dokončených veřejných zakázkách u vybraných zadavatelů a o případných dodatcích těchto zakázek.