Postkontraktační chování vybraných obcí - Charvát, Ondřej; Pavel, Jan, 1978-; Vítek, Leoš, 1970-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
V této práci se budu zabývat poskontraktačním chováním vybraných obcí. Jde o problematiku spojenou s uzavíráním smluvních vztahů mezi veřejnými zadavateli a dodavateli a následným chováním mezi těmito subjekty. Základem práce je sběr a analýza dat o dokončených veřejných zakázkách u vybraných zadavatelů a o případných dodatcích těchto zakázek.
Vedoucí práce: Jan Pavel
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses