Řízení projektů Přesouvání datových center - Šťastný, Jan; Svatá, Vlasta, 1952-; Pavlíček, Antonín, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2011)
Práce se snaží provést přehled projektových metodik, pomocí kterých by mohl být řízen projekt přesunu datového centra. Cílem práce je na základě popisu jednotlivých metodik vybrat takové projektové metodiky, které by se mohly k přesunu datového centra využít. Na vybrané oblasti projektového řízení ukázat konkrétní rozdíly nejvhodnějších metodik a prakticky ukázat, jak by řízení této oblasti podle dané metodiky v praxi vypadalo.
Vedoucí práce: Vlasta Svatá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses