Plánování projektu Otevření prodejny zdravé výživy - Solaříková, Zdenka (2010)
Cílem bakalářské práce je naplánování otevření prodejny zdravé výživy, tak aby byly dodrženy všechny podmínky od zadavatele projektu a zdroje byly využity co nejefektivněji. První část je zaměřena teoreticky a věnuje se základním pojmům a nejčastěji využívaným metodám řízení projektů. Druhá část bakalářské práce se zabývá plánováním reálného projektu. K plánování byl využit program Microsoft Office Project 2007. Konkrétní výstupy z tohoto programu jsou porovnány s původními zadanými podmínkami od zadavatele. Na základě tohoto porovnání je v závěru práce rozhodnuto, zdali bude projekt realizován.