Plánování projektu Otevření prodejny zdravé výživy - Solaříková, Zdenka; Flusserová, Lenka; Šindelářová, Irena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2010)
Cílem bakalářské práce je naplánování otevření prodejny zdravé výživy, tak aby byly dodrženy všechny podmínky od zadavatele projektu a zdroje byly využity co nejefektivněji. První část je zaměřena teoreticky a věnuje se základním pojmům a nejčastěji využívaným metodám řízení projektů. Druhá část bakalářské práce se zabývá plánováním reálného projektu. K plánování byl využit program Microsoft Office Project 2007. Konkrétní výstupy z tohoto programu jsou porovnány s původními zadanými podmínkami od zadavatele. Na základě tohoto porovnání je v závěru práce rozhodnuto, zdali bude projekt realizován.
Vedoucí práce: Lenka Flusserová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: matematické metody v ekonomii [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses