Využití DMS pro bezpapírovou kancelář - Strnad, Marek (2011)
Tématem této bakalářské práce je využití DMS pro bezpapírovou kancelář. V první části se autor zabývá tím, co je potřeba brát v úvahu při realizaci bezpapírové kanceláře. Jaké legislativní aspekty jsou spojené s provozem bezpapírové kanceláře v České republice a jaké zázemí je k tomu potřeba. Autor při psaní této bakalářské práce spolupracoval se společností AiP Safe s.r.o., která mu poskytla analýzy projektů nasazení DMS. Z těchto analýz je poté zpracována druhá část, kde je popsáno, na které agendy je systém SAFE společnosti AiP Safe s.r.o. nejčastěji nasazován. Postupně je u každé agendy popsán výchozí stav, řešení v systému SAFE a shrnutí přínosů bezpapírové kanceláře. Závěr práce je věnován vyhodnocení, jestli nasazením vhodného DMS roste rychlost a efektivita procesů a činností, a zda dochází k dodržování legislativy a interních pravidel.