Elektronické publikace - Cahlík, Ondřej (2011)
Práce se zabývá elektronickými publikacemi pro čtečky elektronických knih. Ve své první části se věnuje současným otázkám, momentální situaci a očekávanému vývoji v oblasti elektronických publikací, tabletů a čteček na bázi elektronického inkoustu. V druhé části, která je zaměřena prakticky, práce podrobně popisuje návrh a následnou realizaci projektu elektronické publikace studentských periodik Economix a Studentský list na VŠE v Praze.