Frameworky pro automatické testování - Malina, Jiří (2011)
Ve své diplomové práci nazvané Frameworky pro automatické testování se snažím porovnat frameworky z pěti aktuálně nejpopulárnějších programovacích jazyků. Porovnání je rozděleno do dvou částí, z nichž první část se zabývá porovnáním za pomocí vzorů testů a druhá část měřením exaktních hodnot při práci s nástroji. Výsledkem této práce jsou kritéria, podle kterých lze porovnat i jiné frameworky pro automatické testování, než byly v této práci použity.