Frameworky pro automatické testování - Malina, Jiří; Pavlíčková, Jarmila, 1969-2024; Okáč, Kamil; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2011)
Ve své diplomové práci nazvané Frameworky pro automatické testování se snažím porovnat frameworky z pěti aktuálně nejpopulárnějších programovacích jazyků. Porovnání je rozděleno do dvou částí, z nichž první část se zabývá porovnáním za pomocí vzorů testů a druhá část měřením exaktních hodnot při práci s nástroji. Výsledkem této práce jsou kritéria, podle kterých lze porovnat i jiné frameworky pro automatické testování, než byly v této práci použity.
Vedoucí práce: Jarmila Pavlíčková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses