Úloha komerčních bank při podpoře exportu malých a středních podniků v ČR - Pavlíček, Jiří; Černohlávková, Eva, 1936-2016; Nejedlý, Michal, 1985-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Bakalářská práce si klade za cíl zmapovat služby spojené s podporou exportu malým a středním podnikům, které poskytují komerční banky. Práce se nesoustředí pouze na popis služeb, ale analyzuje i vztah mezi státními (popř. mezinárodními) institucemi a komerčními bankami. Začíná popisem bankovnictví v ČR, vymezením malých a středních podniků a ukazuje důvody pro jejich podporu. Druhá část se věnuje hlavním státním a mezinárodním institucím, které poskytují podporu malým a středním podnikům. Závěr práce rozkrývá produkty, které nabízejí komerční banky.
Vedoucí práce: Eva Černohlávková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses