Zavedení inovovaného řešení elektronického zadávání veřejných zakázek v ČR - Veselý, Jaroslav (2011)
Tato práce se zabývá tematikou veřejných zakázek s hlavním zaměřením na proces elektronizace zadávání veřejných zakázek pomocí atestovaného elektronického nástroje Softender. Teoretická část práce je zaměřena na legislativní rozbor spolu s pohledem na připravovanou novelu zákona o veřejných zakázkách. Praktická část práce je pak zaměřena na popis funkcionality elektronického nástroje Softender, popis inovací tohoto řešení a modelů jeho využívání spolu s marketingovým plánem pro toto řešení.