Zavedení inovovaného řešení elektronického zadávání veřejných zakázek v ČR - Veselý, Jaroslav; Jandoš, Jaroslav; Pour, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2011)
Tato práce se zabývá tematikou veřejných zakázek s hlavním zaměřením na proces elektronizace zadávání veřejných zakázek pomocí atestovaného elektronického nástroje Softender. Teoretická část práce je zaměřena na legislativní rozbor spolu s pohledem na připravovanou novelu zákona o veřejných zakázkách. Praktická část práce je pak zaměřena na popis funkcionality elektronického nástroje Softender, popis inovací tohoto řešení a modelů jeho využívání spolu s marketingovým plánem pro toto řešení.
Vedoucí práce: Jaroslav Jandoš
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses