Finanční analýza HYDROPROJEKT CZ a. s. - Schejbalová, Barbara; Marek, Petr; Makovec, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Tato práce se zabývá finanční analýzou zakázkové firmy pracující v oboru vodohospodářství a vodních staveb. Praktická část práce, kde jsou aplikovány metody a poznatky z teoretické části, se skládá z popisu společnosti a vývoje trhu, horizontální a vertikální analýzy rozvahy a výkazu zisku a ztráty, analýzy ukazatelů, analýzy finančního zdraví pomocí bankrotního modelu a plánové části. Ke srovnání slouží vzorek současné konkurence. Cílem této práce je analyzovat současný stav financí společnosti HYDROPROJEKT CZ a.s., vyhledat a predikovat případné problémy a sestavit nástin krátkodobého finančního plánu.
Vedoucí práce: Petr Marek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses