Intranet v malej organizácii - Teliščák, Karol (2011)
V dnešnej dobe sa intranet stáva neoddeliteľnou súčasťou organizácie a napomáha jej zvyšovať efektivitu práce. Cirkulácia informácií vo firme sa od vzniku firmy stále zvyšuje, a preto je veľmi vhodné, všetky tieto rôzne informácie prepojiť, umiestniť na viacúčelové úložisko tak, aby k nim mal prístup každý, kto ich potrebuje pre plnenie si svojich povinností a aby s nimi mohol rýchlo, ľahko a efektívne pracovať. Táto práca si berie za cieľ predstaviť intranet, jeho charakteristiky, možnosti a súčasti a pokúsiť sa ich aplikovať na malú organizáciu, čo je podporené praktickou časťou.