Vytvoření zadání a systému pro zadávání a kontrolu semestrální práce z předmětu 4IT340 - Základy správy databázového systému Oracle - Starý, Jan; Macák, Petr, 1969-; Krch, David; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2011)
Tato práce se zaměřuje na vytvoření zadání a systému pro zadávání a hodnocení semestrální práce z předmětu 4IT340 -- Základy správy databázového systému Oracle. Cílem práce je analýza systémů, které slouží k testování znalostí, vytvoření zadání semestrální práce a vytvoření aplikace, která práci studentům zadá a zároveň ji i ohodnotí. Nejprve byl analyzován současný stav zadávání semestrální práce, následně byly stanoveny klíčové požadavky. Na základě těchto požadavků jsem se pokoušel najít vhodný systém. Jelikož se vhodný systém nepodařilo najít, zůstalo jedinou možností vytvoření vlastní aplikace. Tato aplikace byla vytvořena na školním Oracle serveru. Hlavní funkcionalita je zajištěna pomocí úložných procedur naprogramovaných v jazyce PL/SQL. Dále bylo vytvořeno zadání semestrální práce, které se skládá z řady praktických úkolů. Toto zadání bylo následně importováno do vytvořené aplikace. Nakonec byla ještě vytvořena dokumentace, kde se nachází popis aplikace, postup instalace a uživatelská příručka. Vytvořený systém byl otestován a je připraven k nasazení do ostrého provozu.
Vedoucí práce: Petr Macák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses