Příčiny, průběh a důsledky americké hypoteční krize - Orumbayeva, Anzhela; Brůna, Karel, 1973-; Blaheta, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Cílem práce bylo ukázat, co zapříčinilo vznik hypotéční krize v USA, jaký dopad to mělo na americkou ekonomiku a co americká vláda udělala k jejímu řešení. V první kapitole popisuji hypotečním systémem v USA, zvláštnostmi, které se na něm vyskytují. Druhá kapitola je zaměřena na rozbor krize. Třetí část popisuje důsledky hypoteční krize.
Vedoucí práce: Karel Brůna
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses