Stavební spoření - Konupková, Lenka (2011)
Tato bakalářská práce je věnována makroekonomickému pohledu na stavební spoření. Čtenáře by měla seznámit se základními principy fungování a částečně i historií tohoto produktu. Jádro práce tvoří dva celky. První se zabývá klíčovými změnami právní úpravy a jejich dopady na efektivnost systému stavebního spoření a státní rozpočet. Druhý je zaměřen na vývoj základních ukazatelů stavebního spoření v ČR, zejména v relaci na měnící se ekonomické a legislativní podmínky. Součástí je i krátká prognóza budoucího vývoje stavebního spoření a dalších možných legislativních změn a jejich důsledků, a to nejen v tomto specifickém segmentu.