Stavební spoření - Konupková, Lenka; Blahová, Naďa, 1958-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Tato bakalářská práce je věnována makroekonomickému pohledu na stavební spoření. Čtenáře by měla seznámit se základními principy fungování a částečně i historií tohoto produktu. Jádro práce tvoří dva celky. První se zabývá klíčovými změnami právní úpravy a jejich dopady na efektivnost systému stavebního spoření a státní rozpočet. Druhý je zaměřen na vývoj základních ukazatelů stavebního spoření v ČR, zejména v relaci na měnící se ekonomické a legislativní podmínky. Součástí je i krátká prognóza budoucího vývoje stavebního spoření a dalších možných legislativních změn a jejich důsledků, a to nejen v tomto specifickém segmentu.
Vedoucí práce: Naděžda Blahová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses