Bankové fúzie - Bednáriková, Zuzana; Zetek, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Práca sa zaoberá fúziami a akvizíciami v oblasti bankového sektoru. Prvá časť charakterizuj pojmové vymedzenie fúzií a akvizícií a zachytáva ich vývoj a trendy v posledných desaťročiach. V druhej časti sú uvedené hlavné motívy vedúce k realizácii bankových fúzií zo strany vlastníkov a manažérov bánk. Tretia časť popisuje priebeh realizácie bankového projektu od výberu vhodných kandidátov až po samotnú realizáciu fúzie. Posledná časť sa zameriava na dopady fúzií na cieľovú spoločnosť a tiež sociálnu spoločnosť.
Vedoucí práce: Pavel Zetek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses