Chování v organizaci - Klímová, Kateřina (2011)
Diplomová práce "Chování v organizaci" v praktické rovině integruje poznatky psychologie, sociologie a managementu. Vysvětluje chování lidí v organizaci, přičemž se snaží využít těchto poznatů ve prospěch organizace a její řízení. Zaměřuje se na individuální rozdíly mezi lidmi v organizaci, organizační kulturu, vztahy mezi lidmi na pracovišti, organizační strukturu, komunikaci v organizaci, motivaci, rozvoj potenciálu zaměstnanců a jejich kariéru.