Chování v organizaci - Klímová, Kateřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Vinšová, Tereza; Boháčková, Veronika (2011)
Diplomová práce "Chování v organizaci" v praktické rovině integruje poznatky psychologie, sociologie a managementu. Vysvětluje chování lidí v organizaci, přičemž se snaží využít těchto poznatů ve prospěch organizace a její řízení. Zaměřuje se na individuální rozdíly mezi lidmi v organizaci, organizační kulturu, vztahy mezi lidmi na pracovišti, organizační strukturu, komunikaci v organizaci, motivaci, rozvoj potenciálu zaměstnanců a jejich kariéru.
Vedoucí práce: Tereza Vinšová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2011
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2011
Keywords: organizační chování; kultura organizace; motivace; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; organizational behavior; corporate culture; motivation (psychology); master's theses