Využití techniky koučování v rámci rozvoje firmy a osobního rozvoje manažerů - Moulisová, Lucie Lea; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Stejskalová, Irena, 1957-; Maříková, Miroslava (2011)
Práce analyzuje metodu koučování a její využití v oblasti rozvoje firmy a osobního rozvoje manažerů
Vedoucí práce: Irena Stejskalová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2011
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2011
Keywords: koučování; 360stupňová zpětná vazba; psychologie řízení; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; personal coaching; 360-degree feedback; psychology of management; master's theses