Analýza kupního chování na trhu s biopotravinami - Havelková, Alžběta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Hesková, Marie, 1948-; Žilková, Alena (2011)
Diplomová práce na téma "Analýza kupního chování na trhu s biopotravinami" se zabývá vztahem zákazníků k biopotravinám. Jsou v ní analyzovány teoretické aspekty rozhodování spotřebitele a specifika trhu s biopotravinami v ČR. Zahrnuje prezentaci výsledků marketingového výzkumu týkající se obecného povědomí lidí o biopotravinách a souvisejících nákupních zvyklostí, který byl zpracován na základě teoretických poznatků. V závěru je zpracován návrh marketingových doporučení pro ekonomické subjekty působící na trhu s biopotravinami.
Vedoucí práce: Marie Hesková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2011
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2011
Keywords: biopotraviny; spotřebitelské chování; marketing; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; biofood; consumer behavior; marketing; master's theses