Možnosti měření organizační kultury - Tomášková, Lucie (2011)
Diplomová práce pojednává o organizační kultuře společnosti Teledin s.r.o. Teoretická část práce je věnovaná vysvětlení pojmů týkajících se organizační kultury a dále dosavadním zjištěním v oblasti měření organizační kultury a možným přístupům k jejímu měření. Praktická část na základě zvolené metodologie analyzuje a hodnotí firemní kulturu vybrané společnosti.