Možnosti měření organizační kultury - Tomášková, Lucie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Vinšová, Tereza; Farská, Hana (2011)
Diplomová práce pojednává o organizační kultuře společnosti Teledin s.r.o. Teoretická část práce je věnovaná vysvětlení pojmů týkajících se organizační kultury a dále dosavadním zjištěním v oblasti měření organizační kultury a možným přístupům k jejímu měření. Praktická část na základě zvolené metodologie analyzuje a hodnotí firemní kulturu vybrané společnosti.
Vedoucí práce: Tereza Vinšová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2011
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2011
Keywords: kultura organizace; měření výkonnosti; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; corporate culture; performance measurement; master's theses