Finanční analýza firmy Dorland, s.r.o. - Seifertová, Pavla; Holečková, Jaroslava; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Bakalářská práce se zabývá finanční analýzou společnosti Dorland, spol. s r. o. v letech 2006 až 2009. Cílem této práce je zhodnotit ekonomickou výkonnost a finanční zdraví podniku pomocí nástrojů finanční analýzy. Práce je rozdělena do dvou částí, na část metodickou a část praktickou. Metodická část je zaměřena na předmět finanční analýzy, zdroje informací, metody a vybrané ukazatele finanční analýzy. Na metodickou část navazuje praktická část, ve které po představení společnosti využiji zjištěné poznatky z metodické části a aplikuji je na konkrétně zvolený podnik Dorland, spol. s r. o. Na závěr jsou vyhodnoceny a shrnuty zjištěné výsledky a navrhnuta některá doporučení ke zlepšení situace podniku.
Vedoucí práce: Jaroslava Holečková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses