Finanční analýza firmy REHAU, s.r.o. - Čížková, Jana (2011)
Diplomová práce analyzuje společnost REHAU, s. r. o. za období 2006-2010 na základě veřejně dostupných výročních zpráv. Práce je členěna do tří částí. V teoretické části jsou vymezeny především uživatelé a zdroje, v metodické části je popsán aparát postupů finanční analýzy a v praktické části pak aplikace výpočtů a vyhodnocování.