Finanční analýza firmy REHAU, s.r.o. - Čížková, Jana; Holečková, Jaroslava; Jahodová, Lucie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Diplomová práce analyzuje společnost REHAU, s. r. o. za období 2006-2010 na základě veřejně dostupných výročních zpráv. Práce je členěna do tří částí. V teoretické části jsou vymezeny především uživatelé a zdroje, v metodické části je popsán aparát postupů finanční analýzy a v praktické části pak aplikace výpočtů a vyhodnocování.
Vedoucí práce: Jaroslava Holečková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses