Finanční analýza firmy Mars Svratka, a.s. - Fencl, Libor (2011)
Cílem práce je vypracování finanční analýzy společnosti Mars Svratka, a.s. za období 2005 až 2009. V teoretické části jsou popsány základní metody a ukazatele finanční analýzy, které jsou použity v praktické části. Dále následuje samotná finanční analýza. V závěru pak shrnuji a hodnotím získané výsledky.