Finanční analýza firmy Mars Svratka, a.s. - Fencl, Libor; Holečková, Jaroslava; Jahodová, Lucie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Cílem práce je vypracování finanční analýzy společnosti Mars Svratka, a.s. za období 2005 až 2009. V teoretické části jsou popsány základní metody a ukazatele finanční analýzy, které jsou použity v praktické části. Dále následuje samotná finanční analýza. V závěru pak shrnuji a hodnotím získané výsledky.
Vedoucí práce: Jaroslava Holečková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses