Informační systémy pro sportovní kluby - Tripes, Stanislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Přibil, Jiří, 1977-; Král, Pavel (2011)
Cílem práce je seznámit se se současnou situací informačních systémů pro sportovní kluby. Získat ucelený přehled o jejich druzích, vhodnosti některých z nich právě pro tyto organizace. Specifickou cílovou skupinou jsou vysokoškolské sportovní kluby. Tato práce ukazuje na jejich potřeby s ohledem na velikost klubu a jeho aktivity, získané pomocí průzkumu. V praktické části je podrobně představen informační systém vytvářený přímo na míru USK FM, Jindřichův Hradec a je porovnán s nabídkami softwarových firem na jeho vyhotovení.
Vedoucí práce: Jiří Přibil
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2011
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2011
Keywords: sportovní management; sportovní kluby; informační systémy; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; sports management; sports clubs; information systems; master's theses